Sunday, June 28, 2015

Traagika on möödas, pillerkaar on saabunud


Kõik on mööduv! Ja kõiksugused mõtted selle kohta, et nädal hiljem peaksin kohale USAsse minema, on minevikus, sest reede (26.06) hommikul sain väga toredate uudistega kirja, kus oli kirjas, et viisadega on kõik okei ja neile võib järgi minna. Kuna ei mina ega Uku ei ole Tallinnas ja Martin ei saanud ka enam ette antud kellaajal minna, siis mul on hea meel teatada, et nii tore on, kui on olemas sugulased, kes appi sellistel hetkedel tõttavad, aitäh Evely!

Viisaga enam mingit mõtet pead vaevata ei ole - hea ja õnnistunne. Eks võib-olla tekitab küsimusi, et mis seal siis on - lähed nädal aega hiljem ja oled siis õnnelik. Aga kui ikka oled planeerinud ja oodanud seda minekut nõnda kaua, siis isegi nädal aega hiljem tundub tõeline õudusunenägu = pseudoprobleem 100%. Kuid - lõpp hea, kõik hea!

Eile (27.06) toimus Suure-Jaani lähedal Pärna puhkekülas Viljandimaa Lõõtsapäev! Ülimalt lahedad inimesed. Selline meeletult mõnus õhkkond ja olemine! Hea seltskond on ju ometi kõige alustala. Väga lahedaid kokkupuuteid oli erinevate inimestega. Osadega saime pikalt jutule, osade käest saime pikki päid jalgu - nagu ikka inimesed on erinevad, kuid meid see ei heidutanud. Olime lõbusad, toredad edasi. Toetusnaiskond koosnes siis sellel aastal Birgitist, Kätlinist ja minust. Naljatasime omavahel, et kui eelmine aasta oli esimene paar tundi kaos, siis sellel aastal läks kõik kohe algusest peale süsteemiga, sest need kaks olid ka eelmine aasta minuga lõõtsapäeval kaasas.




 Üks mees tuli siis sellise kollase corvette'iga kohale. No, päris sõnatuks võttis. Eks me ikka uurisime koha peal ka kohe ära, et palju me koguma peaks, kui samasugust autot omale soetada tahaks. Nõks alla 100 000euro oleks vaja. Aga mees tõdes ka seda, et ega tegelikult Eesti teedel paljudes kohtades sõita ei saa ning talvel seisab - sõidab ainult suviti. Pidi 10 aastat nooremaks tegema. 

Sellel aastal siis esimest korda oli ka võimalus ööseks koha peale jääda. Peab reklaami tegema! Pärna puhkeküla super lahe koht! Nii üritusteks kui ka ööbimiseks. Kogu puhkeküla atmosfäär on nii lahe ja kodune. Uskuge, ma ei liialda. Räägin tõtt. Peremees on sõbralik ja mõnus, asjalik. Kui kellegil huvi on, googeldage! Tegime Birgitiga toast ja elust/olust pilte, nautige neid seni, empsi juba eile õhtul tegime kadedaks. Voodid olid ikka sellised nagu vanasti ja voodipesu mätchis kogu õhustikuga.
















Meie oleme väga rahul kogu üritusega ning nautisime seda lõõtsamängu poole ööni. Ülitoredalt veedetud aeg!

Nüüd on aga lugulaul nii kaugel, et tegelikult tuleb see kohver kiiremas korras kokku panna ja õhtuks juba Tallinnasse jõuda.

Hommikul tegime check-ini ka kambakesi ära. Värin tuleb veidi sisse ikka küll! Aga kuu pärast olen juba tagasi, koos suurte-suurte teadmistega! Hoian seiklustega kursis nii tihedalt kui vähegi võimalik!

Lennuk väljub Eestist esmaspäeval (29.06) varahommikul. Ja koos kõigi ajaerinevustega oleme juba sama päeva õhtuks kella 19 Kansas City lennujaamas. 

No comments:

Post a Comment