Wednesday, July 2, 2014

Osta mitu


Mis me täna siis korda oleme saatnud siin mõne tuhande kilomeetrite kaugusel. Ma mängisin ausalt jalgpalli ja ilmselgelt sain kõik korrad pähe, mõni kord suurema eduga ja mõni kord väiksema kaotusega, aga ikkagi pähe. 

Consumis käisime ka. Nagu ikka, siis "osta mitu" on reaalne märksõna enamvähem kõige kohta. Ja minu meelest eriti tore selle käigu juures on see, et puuvilja leti juures ei pea mõtlema, et oi, kui kaugele see Hispaania on, liiga palju säitusained, nüüd lihtne - ma ise ka siin, järelikult kõik on kohalik. Loogiline vist.

Aga ega kõik nõnda kaunis ei ole, täna natukene sadas ja homme sajab ka ja siis tuleb nädalane soojalaine või natukene rohkem/vähem. See ikkagi ei loe, täna korra käisime basseini ääres, maksimaalselt pool tundi ja selg on nõnda kaunilt pruun.. Edumeelne mu arust. 


Aga banaanid kasvavad koduhoovis, üsna mugav iseenesest. Nende banaanidega selline lugu, et need pole need õiged banaanid, mis sa lähed võtad poest. Clara ütles nende kohta, et need nagu kartulid, et teed süüa nendest, küpsetad vms.









No comments:

Post a Comment