Thursday, July 17, 2014

Teeme proovi



Avastan ka uusi variante tasa ja targu. Seekord siis blogi uuendamise oma super targa nutitelefoni abil. Ehk õnnestub.

Mis täna tehtud sai. Päike, rand ja vanaema suur bassein. Hommikul tegime ka Wii turniiri. Muidugi ei saa ära unustada fakti, et meil on lendavad pinalid ja pliiatsid - nii kui sõna "homework" mainin, Marci käitumine muutub täielikult, aga piisava sõna kindluse ja järjepidevusega oleme siiski ühe või kaks lehte tehtud saanud. Küll edaspidi ka hakkama saame.

Natukene muret tekitab see, et alati enne randa minekut oleme poistega kiire eine teinud. Carlos tavaliselt jogurt, Marc on tahtnud võileiba. Ja rannas on mul alati midagi näksimiseks kaasas - küpsist ja vett ka. Täna peale rannas käiku, käisime vanaema juures lõual. Poisid sõid ilusasti kõik ära. Siis kui meie lõunat sõime, vanaema midagi Gabyle ütles, mille peale öeldi mulle, et kella 11 söömine on väga tähtis. Täpselt selline tunne jäi nagu ma ei annaks neile süüa enne randa minekut, kuigi ometi teen seda. :(

Aga muidu on kõik mõnus ja vahva. Nauding jalutamisest mööda randa on suur, nii hea. Parem kui mööda tänavaid. Nädalavahetus on see kord pidusid täis. Marc saab 21. juulil 7-aastaseks.

Aeg liigub iga hetkega ikka kiiremini ja ega pidureid vist enne ei pane, kui kodus lõpuks tagasi olen.





No comments:

Post a Comment