Wednesday, July 16, 2014

S.O.S


Tänane päev on ikka eriti kiirelt möödunud. Nagu nipsti ja päev õhtus. Olime poiste ja nende vanaema Terega rannas. Marc mängis ühe kutiga rannatennist. Muide sain teada ka, miks kutt lillakas paistab - päikesekreem. Carlos hoolitses vanaema välja väänatud jala eest ilusasti.

Muidu nagu päev rannas ikka - päike ja meri. Aga täna olid niii mõnusad ja suured lained. Nagu väike laps olin ise ka vees, väga mõnus. Lisaks sellele toimus kaks vahejuhtumit. Ma ei tea esimese põhjust, aga üks hetk rannavalve jooksis ühest otsast teise, seejärel üks kiirabi, siis politseiauto ja edasi veel üks kiirabi. Mis kõige selle juures naljaks oli - rahvas jooksis rannavalve järel, et teada saada, mis toimunud oli. Hästi. Ma jätsin selle nalja vahele. Teine kord oli sama lugu, kui Gaby ja Clara lastega õhtul rannas olid, kuid põhjus on ka teada - vanem inimene kukkus kokku. Reaalne, välja ei ole 20 kraadi sooja, siin täna oli korralik 39 kraadi keskkpäeval. 





Peale ranna hooaega läksime lastega vanaema maja basseini. No on ikka bassein. Mõnus ja suur. Täna jälle. Nüüd ma tean, kus sellieseid enamvähem hea välimusega noormehed ennast siiamaani peitnud on. Ei olnud ilueedid, vaid täiesti hea väljanägemisega noormehed. Silmale hea vaadata vahelduseks.

Käisin peale lõunat veel ka oma maja basseini ääres. Tunnikese veetsin seal. Ühel neiul olid kaks kilpkonna ka kaasas. Nii äge oli vaadata, kui palju tal nendega tegemist oli. Ikka jooksis neil järel. Kilpkonnad olid targad ka sealjuures - kaks neid olid ja see oli eriti lahe, kui nad erisuunas üheaegselt jooksu panid. Kihvt!

Lisaks aega oli, käisin linna peal natuke ringi. Olen hästi aus. Cullera on enamvähem sama suur kui Viljandi - inimeste arvu poolest. Aga Eesti linnad on eriti mõnusa välja nägemisega, oma erinevate majadega. Siin on enamvähem kõik ühesuguse värvi ja ehitusega, seega mingit erilist naudingut küll ei saanud - lihtsalt mõnusa jalutuskäigu see eest küll. Google Maps on päris tont asi ikkagi - aitab küll palju, aga eks paneb kaugematesse linna nurkadesse ka jalutama. Tahtsin raha välja võtta - hea on, kui ikka mingi osa on sulas olemas. Ja eks ikka - linna serva välja peaaegu. Tagasi tulles - iga teise nurga taga oli rahamaat. Päris loll tunne tekkis. Mõnusalt sai jalutatud vähemalt ning üks sai selgeks, alati tuleb minna mööda promenaadi, sest mööda tänavat minna on liiga palav ja ei ole väga vaadet, mida nautida.. 

No comments:

Post a Comment