Sunday, July 6, 2014

Rannaliiv, liiv, liiv


Tänane ilm oli meeletult kuum ja palav. Pole midagi öelda - hea, et meri ja bassein omast käest võtta on. Hommiku poole käisime rannas. Carlos kartis vetikaid meeletult, seega ehitasime taas liivalosse jm sellist, mida liivast ehitada saab. 




Ja täna olime õnnega mõnusasti koos - meie kortermajades vett ei olnud. Päris huvitav oli ärgata sellise avastusega koos. Mis seal ikka, eks bassein oli paljude parim sõber.



Peale lõunat läksid teised uuesti randa, kuid tõesti, väljas oli niii-niii palav, et ma lihtsalt ei suutnud uuesti palavuse kätte minna. Mind lohutati sellega, et augustis tulevad kuumemad ilmad. Tõesti, väga hea lohutus.. :)

Õhtul käisime kohalikke vaatanisväärsusi vaatamas. On mida vaadata. Tõesti kaunid vaated. Culleras on ka loss, mis on peaaegu ära renoveeritud ning renoveeritakse vaikselt ka edasi. Õhtuti toimuvad seal erinevad teatri etendused, arvatavasti ühel esmaspäeval uuesti. Siis lastele mõeldud etendus, kus lapsed peavad lossist erinevaid asju ülesse leidma. Kolmapäeviti on mustkunsti ja iga õhtu on täiskasvanutele mõeldud etendus - õudukas. Iseenesest võib üsna huvitav olla. 







Tõesti väga eht oli ja mõnus õhtupoolik. Lossi kõrval on ka kirik, mis seest oli tõeliselt kaunis. Hästi palju erinevaid väikseid kujukesi ja meeletult palju kulda kasutatud, aga see kirikutele omane üsna.


Mis ma veel tähele pannud olen. Randa minnes ei peideta meeletult oma võtmeid jms asju ära, pandakse kotti ja kott oma päikesevarju alla - kuna nii palju inimesi on, siis keegi enamvähem ei hakka isegi mõtlema sellele, et keegi midagi saaks ära pätsata.

Teiseks, minu meelest on kahte tüüpi Hispaania inimesi - ühed on sellised, kellele peale vaadates saad kohe aru, et on kohalik ja teised on sellised, keda võid kaua uurida ja puurida ning aru saad alles siis, kui kuuled soravat hispaania keelt ehk teisi sõnu, välimuselt on vägagi eurooplase nägu. Selline huvitav märkamine mu meelest. 


No comments:

Post a Comment